Bahar Yarıyılı Final Sınavlar

Bahar Yarıyılı Final Sınavlar

•  9 Haziran 2021 Çarşamba

1-) Yarıyıl sonu sınavları ödev, proje, online sınav, açık uçlu soru, ders anlatımı, sunum vb. yöntemlerle yapılacaktır. Yarıyıl sonu sınava yönelik bilgiler (ödev konusu, açık uçlu sınav sorusu vb.) öğretim elemanlarınca 19 Haziran 2021 tarihine kadar UZEM PORTAL sistemine yüklenecektir. Öğrenciler hazırladıkları yarıyıl sonu sınav evraklarını (tamamlanmış ödev, proje, rapor, açık uçlu soru cevapları), ilan edilen tarihler arasında UZEM PORTAL sistemi üzerinden yükleyecektir.  Ayrıca öğrenciler, ilgili sınav evraklarını öğretim elemanlarının “gop.edu.tr” uzantılı e-posta adresine de gönderebilirler.

2-) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, İngilizce I, Türk Dili I derslerinin yarıyıl sonu sınavlarının yapılış şekli ve tarihleri ile ilgili açıklama ayrıca yapılacaktır.

Niksar MYO Yarıyıl Sonu UZEM Sınav Programı

3-) Online yapılacak sınavlar ekte verilmiştir.

Niksar MYO Yarıyıl Sonu Online Sınav Programı