Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı

Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı

•  22 Haziran 2021 Salı

1-) Yarıyıl sonu Bütünleme sınavları ödev, proje, online sınav, açık uçlu soru, ders anlatımı, sunum vb. yöntemlerle yapılacaktır. Yarıyıl sonu bütünleme sınava yönelik bilgiler (ödev konusu, açık uçlu sınav sorusu vb.) öğretim elemanlarınca 03 Temmuz 2021 tarihine kadar UZEM PORTAL sistemine yüklenecektir. Öğrenciler hazırladıkları yarıyıl sonu bütünleme sınav evraklarını (tamamlanmış ödev, proje, rapor, açık uçlu soru cevapları), ilan edilen tarihler arasında UZEM PORTAL sistemi üzerinden yükleyecektir.  Ayrıca öğrenciler, ilgili sınav evraklarını öğretim elemanlarının “gop.edu.tr” uzantılı e-posta adresine de gönderebilirler.

2-) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, İngilizce I, Türk Dili I derslerinin yarıyıl sonu sınavlarının yapılış şekli ve tarihleri ile ilgili açıklama ayrıca yapılacaktır.

Niksar MYO Yarıyıl Sonu UZEM Sınav Programı

3-) Online yapılacak sınavlar ekte verilmiştir.

Niksar MYO Yarıyıl Sonu Online Sınav Programı