2021-2022 Güz Yarıyılı Sonunda Azami Süreyi Dolduran Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu

•  15 Eylül 2021 Çarşamba

Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerimize, aşağıda belirtilen tarihler arasında, 6569 sayılı kanun gereği, başarısızlıktan kaldıkları dersler için ek sınavlar yapılacaktır. Bu sınavlar sonucu veya sınavlara girmeden başarısız/ devamsız veya hiç alınmayan derslerin sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin kaydı silinecektir.

Başvurular ekte bulunan başvuru formunun (imzalı bir şekilde) Niksar Meslek Yüksekokulu  niksarmyo@gop.edu.tr  adresine e-mail gönderilerek yapılacaktır.

1. Sınavlar: 20-24 Eylül 2021

2. Sınavlar: 27 Eylül-1 Ekim 2021

NOT:

Sınavlar Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uzaktan Eğitim Portalı (UZEM) üzerinden yapılacak olup, sınava girmek için dolduracağınız form ektedir. Sınava girebilecek öğrenci listesi yayımlanmıştır.

1. Başvuru Formu

2. Sınava Girebilecek Öğrenci Listesi