TOGÜ Niksar İtfaiye Eğitim Merkezi

TOGÜ Niksar İtfaiye Eğitim Merkezi

•  28 Temmuz 2022 Perşembe

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar Meslek Yüksekokulu kampüs alanımızda bulunan TOGÜ Niksar İtfaiye Eğitim Merkezi yaklaşık olarak 1500 metrekare alan üzerine inşa edilmiştir. İtfaiye Eğitim Merkezimizde Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı dersleri uygulamalı olarak gerçekleştirilmektedir. Yangın, Enkazlarda Arama-Kurtarma, Trafik Kazalarında Kurtarma, İlkyardım, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kimyasal Maddelerin Tanınması Tehlikelerin öğretilmesi ve Kimyasal Yangınlara Müdahale gibi Acil Durum Eğitimlerinin gerçekleştirilmesi ve Temel Afet Bilincinin geliştirilmesi amaçları ile ve İtfaiye Spor Eğitimi dersleri TOGÜ Niksar İtfaiye Eğitim Merkezinde alanlarında uzman Öğretim Görevlileri tarafından verilmektedir.