DÖRT DERS SINAVI DUYURUSU

Dört ders sınavı;

Kimler katılabilir:

1. Son sınıf öğrencisi olmak

2. Müfredatı gereği alması gereken tüm dersleri almış olmak, hiç almadığı dersi bulunmamak

3. Mezuniyet için gerekli AKTS'yi tamamlamış olmak

4. Devamsız dersi bulunmamak

5. Devamını alıp başarısız olduğu dersleri bulunan öğrencilerimiz kaç dersi olursa olsun bu derslerden dört tanesinden sınava girebilirler.

Müfredatı gereği alması gereken tüm dersleri almış, gerekli AKTS’yi tamamlamış, derslere devam şartını yerine getirmiş ancak mezun olabilmek için başarısız olduğu dersi/dersleri kalan öğrenciler için Dört ders sınavı yapılmasına,

a. Öğrenciler sınavına girmek istedikleri en fazla dört ders için 4-9 Ağustos 2020 tarihlerinde öğrenci bilgi sisteminden ders kaydı yapacaklardır. Ders kayıtları danışman tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

b. Dört ders sınavında dersten başarılı olabilmek için en az 60 almak gerekir.

c. Zorunu yaz stajını henüz yapmamış öğrenciler de dört ders sınavına girebilirler.