UYUM HAFTASI DUYURUSU

UYUM HAFTASI DUYURUSU

•  5 Ekim 2020 Pazartesi

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi online ders programları Yüksekokulumuz web sitesi üzerinden yayınlanmış bulunmaktadır. Üniversitemize yeni kayıtla gelen öğrencilerimizin, mensubu olacakları üniversitelerini, eğitim ve öğrenim görecekleri bölümlerini yakından tanıyarak öğrenim yaşamlarına daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak için 5 Ekim-9 Ekim tarihleri arasında Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden Uyum Haftası Etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Uyum Haftası programında öğrencilerimize 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde alacakları derslerin tanıtımları yapılarak ilgili ders hocaları ile görüşme imkanı sağlanacaktır.

Bu vesile ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının hayırlara vesile olmasını temenni eder ve sevgili öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz.