YÜKSEKOKULUMUZDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ, ASFALTLAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  12 Ağustos 2020 Çarşamba

Yüksekokulumuzda 2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık çalışmaları hızla devam ederken bir taraftan da asfaltlama ve çevre düzenlemesi işleri tamamlanıyor.

Asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamda ilk olarak Yüksekokulumuz girişinde sıcak asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Daha önce yol düzenleme çalışmalarının yapıldığı Yüksekokulumuzu Niksar şehir merkezine bağlayan Gazze Bulvarı ile Yüksekokulumuz Yerleşkesi girişinde yaklaşık 150 ton sıcak asfalt kullanılarak gerçekleştirilen çalışmalar ile ulaşımda rahatlama sağlanması hedeflenmektedir.

Asfaltlama ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra Yüksekokulumuz Yerleşkesinde Koronavirüs Salgınına  (COVID-19) tedbir amaçlı olarak Niksar Belediyesi Ekiplerinin katılımıyla dezenfekte çalışması yapıldı. Yüksekokulumuzda Koronavirüs Salgınına  (COVID-19) yönelik olarak ortak kullanım alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri periyodik olarak devam edecektir.