YÜKSEKOKULUMUZ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

• DUYURU DETAY

YÜKSEKOKULUMUZ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

•  4 Eylül 2020 Cuma

2020-2021 akademik yılında 2020 YKS sonuçlarına göre %97’lik doluluk oranına ulaşan Yüksekokulumuz yeni döneme hazır. Yaklaşık 20 yıldır faaliyette olan Meslek Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretim faaliyetlerinin daha etkin ve kaliteli sunulabilmesi amacıyla fiziki altyapı ve mekan değişiklikleri ile toplam 11 bölümde 11 normal öğretim ve 1 ikinci öğretim programıyla yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıklar tamamlandı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıkları kapsamında yüksekokulumuz kampüs yerleşkesi içerisinde personel ve öğrenciler tarafından sık kullanılan alanlarda  COVID-19’a karşı tedbir amaçlı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz hizmet binamızda özel kıyafetli ekipler tarafından sınıflar, kantin, lavabolar, çalışma ofisleri, toplantı salonları ve kütüphane başta olmak üzere personel ve öğrencilerin ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yapıldı.. Kapı ve pencere kolları, merdiven pervazları, asansörler ve musluklar gibi elle temas edilen yerler de dezenfekte çalışmasını yürüten ekiplerimizce titizlikle temizledi. Yüksekokulumuzda COVID-19’a karşı tedbir amaçlı ortak kullanım alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri periyodik olarak devam edecektir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni eder ve şimdiden öğrencilerimize derslerinde başarılar dileriz.